LeeuwardenNieuwsbord.nl
  1. U bent ook naar Goa geweest, vraag ik. Ze heeft er de leeftijd voor. Maar ze mocht niet van haar vader, zegt ze

U bent ook naar Goa geweest, vraag ik. Ze heeft er de leeftijd voor. Maar ze mocht niet van haar vader, zegt ze

Leeuwarden - BOEKENPASSAGE DE RODE LOPER 19 mei ´Klein geluk = een boek en een beginnend boekverkoper´, schrijf ik op het schoolbord dat ik buiten voor de ingang heb gezet. Of het waar is weet ik niet. Daarna sleep ik alle andere reclameuitingen en uiteraard de rode loper de stoep...

Lees het volledige artikel bij Liwwarders.

Deel dit artikel

WhatsApp
Facebook
Twitter

Auteur

Picture of Redactie leeuwardennieuwsbord.nl
Redactie leeuwardennieuwsbord.nl

Nieuws door Liwwarders. Lees het volledige artikel op hun website.

Gerelateerde berichten